Huawei P40 ще бъде представен през март с Android 10, но без услугите на Google

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новият топмодел на Huawei от серията P ще бъде представен през март 2020 г. на специално събитие в Париж. Дотук всичко изглежда обичайно, като дори се знае, че устройството ще се базира на Android 10. Лошата новина е, че Huawei P40 няма да предлага услугите и приложенията на Google. 

Huawei P40 няма да използва фирмената операционна система HarmonyOS

Информацията идва директно от шефа на компанията Ричард Ю, който потвърждава, че P40 ще използва базирания на Android 10 потребителски интерфейс EMUI 10, но няма да включва допълнителен софтуер от Google. Вместо това устройството изглежда ще идва с алтернативните разработки на китайската компания – Huawei Mobile Services. 

Феновете, които все пак биха искали да се сдобият със смартфона, ще могат да го направят по официалния ред, защото Ричард Ю споделя, че P40 ще се продава свободно от мобилните оператори и търговските вериги за техника. Разбира се, предстои да получим потвърждение за конкретни магазини и в България. 

Ричард Ю също така обещава Huawei P40 и P40 Pro да имат “невиждан досега дизайн”, по-добри фотографски заложби, по-висока производителност и по-дълъг живот на батерията – всичко, което бихме очаквали от наследниците на P30 и P30 Pro. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар