Huawei P40 Pro излиза в България в комплект с Watch GT 2 за 1999 лв.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обявеният вчера Huawei P40 Pro скоро ще бъде на българския пазар. Устройството излиза у нас от 6 април на цена 1999 лв. без договор, като ще бъде налично в ограничени количества в комплект със смартчасовника Huawei Watch GT 2. 

Huawei P40 Pro ще се продава в цветовете Black, Ice White и Silver Frost, а наличностите при различните търговци може да варират. 

Пакетната цена от 1999 лв. за P40 Pro и Watch GT 2 ще бъде валидна в периода 6 април 2020 г. до 30 юни 2020 г. или до изчерпване на количествата.

Към комплекта, с който стартират продажбите на Huawei P40 Pro у нас, влиза и 50 GB облачно пространство за 12 месеца в Huawei Mobile Cloud. Освен това производителят добавя сервизната програма Huawei VIP Service, с която ще предлага персонална помощ за “гладко преминаване към използване на новия смартфон”. Това вероятно е предвидено заради липсващия пакет услуги и приложения на Google и въпросите, които би могъл да предизвика този факт у някои потребители.

Huawei P40Pro Ice White Horizontal Front

Комплектът ще може да се закупи от онлайн магазините на Теленор, А1, Технополис, Техномаркет, и партньори на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg и други, както и от традиционната работеща магазинна мрежа на Теленор, А1, Техномаркет, Технополис, Техмарт, Ардес, Plesio и други партньори на дистрибутора Polycomp.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар