Informiran.net e най-четеният сайт в страната. Благодарим за доверието!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Сайтът за независима журналистика informiran.net постигна една от големите си цели – да бъде най-четеният в България.

През декември 2021 г. медията ни е №1 по посещаемост в страната. За миналия месец сме достигнали до почти два милиона читателска публика. А общият брой четения на статиите на informiran.net за същия период е 25 милиона.

Класацията показва, че сме на първо място не само в сравнение с останали медии, а тотално – това е най-предпочитаният сайт в интернет пространството у нас въобще.

Статистическото превъзходство, макар и убедително, никога не е било самоцел при нас. Ако сме го постигнали, то е естествен резултат от усилията на екипа ни и високата оценка на читателите за тяхната работа.

И понеже винаги се опитваме да открием добрата новина, ето и нея: свободната журналистика, фактологично чистите новини, оригиналните коментари и уважението към публиката, са критерии, които се отплащат. И са най-търсените днес. Ако преди време беше необходимо да доказваме тези качества със собствения ни идеализъм, сега той намира потвърждение и в цифрите. Те са успех не само за нас, но и за гражданското общество изобщо. Затова свободата на словото винаги ще има гарант в лицето на екипа на informiran.ne

Благодарим за доверието!

Ще продължим да правим, това, което умеем – да не го предаваме. 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар