Instagram въвежда опция за излъчване на живо само за близки и приятели

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новата функционалност на социалната мрежа на Meta ще ви позволи да излъчвате на живо само за последователите, които сте поставили в своята Close Friends листа, давайки ви допълнителна възможност за уединение с вашите близки и приятели.

Опцията за лайвстрийм в Instagram е една от най-използваните от всички инфлуенсъри и известни личности, които имат да промотират даден проект, участие или някаква новост около себе си. Излъчването на живо обаче е и изключително широко разпространено сред всички средностатистически потребители на платформата, които просто искат да споделят момент от своята ваканция, вечеря, концерт, на който се намират и т.н.

Нововъведението, което от Meta ще предложат на всички ни, ще ни даде възможност да ограничим аудиторията, която може да вижда нашите излъчвания на живо. До момента, всеки лайвстрийм се показваше на всички наши последователи, при това най-отпред в полето за сторита на Instagram. 

Close Friends On IG Live 2

С новата функция ще имаме опцията да излъчваме само и единствено за своите приятели, попаднали в нашата close friends листа по един или друг начин. Припомняме, че от повече година вече имаме възможността да добавяме сторита, предназначени само за най-близките ни. Както при сторитата, така и тук живите излъчвания ще бъдат означени в зелен цвят.

За разлика от предни пъти и тестови фази, тук от Meta пускат нововъведението на глобално ниво едновременно, което означава, че може да я очаквате и на вашия телефон в рамките на следващите няколко дни.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар