Instagram тества възможност за публикуване през десктоп версията си

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Инстаграм разработва фукция, която ще дава възможност за публикуване директно от настолния компютър. Функцията бе забелязана първо от консултанта по социални медии Мат Навара, който е споделил няколко скрийншота от нея, а Facebook са потвърдили пред Bloomberg, че действително я тестват.

От социалната мрежа обясняват, че много хора използват Instagram директно от своите компютри и за да подобрят изживяването за тях, те тестват възможността за създаване на постове директно от браузъра.Скрийншотите покзват, че ще могат да се избират пропорции за снимките, да се слагат филтри и да се използват базовите инструменти за редакция на кадрите в самия браузър.


Instagram

За момента тази функционалност не е достъпна за всички потребители, но за някои вече се появява като акцент в горния десен ъгъл и ги приканва да я тестват, качвайки изображения директно от компютъра си.

Instagram

Според Навара решението на Instagram да добави тази функция към десктоп версията си е част от много по-голям план за бъдещото развитие на платформата.

Притежаваната от Facebook социална мрежа е пословично бавна във въвеждането на нови функции към десктоп версията си, като едва миналата година добави възможността за разменяне на лични съобщения през браузъра.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар