iOS 11 идва с нов вид за App Store и най-значимия софтуерен ъпдейт за iPad досега

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

iOS 11 получи детайлно представяне на конференцията за разработчици WWDC 2017, като потребителите традиционно могат да очакват ъпдейта през есента. Новата версия на платформата включва куп дребни и не толкова дребни подобрения, носи изцяло нов интерфейс за App Store и обещва да бъде най-значимият ъпдейт за iPad досега. 

iOS 11 ще предложи промени в изгледа на Control Center и заключения екран, въвежда режим Do Not Disturb While Driving, който ще се опитва автоматично да разпознава кога шофирате и ще ограничи известията, Maps ще съдържат навигация на закрито на някои от големите световни летища, а към камерата ще бъдат добавени някои дребни екстри. 

ios iphone do not disturb driving 2

Ето и част от визията на изцяло променения App Store:

new app store three iphones apps games today

Apple посочва, че iOS 11 е най-големият ъпдейт за таблета iPad досега. На голям екран iOS 11 ще предлага по-удобен мултитаскинг, ще въведе т.нар. Dock – селекция от често използвани приложения в основата на дисплея, а приложението Files е дълго чаканият файлов мениджър, който ще даде нови възможности за мобилната платформа на Тим Кук. 

ios 11 ipad splitview drag drop

iOS 11 вече е достъпна за разработчици, а публична бета излиза към края на месеца. Ъпдейтът ще бъде готов и пуснат към всички през есента. 

ios 11 ipad user pencil multi tasking

iOS 11 ще може да се инсталира на iPhone 5S и по-новите модели, на всички модели iPad Air и iPad Pro, на новия iPad (5-о поколение), iPad mini 2 и по-нови, както и на iPod touch (6-о поколение).

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар