iOS 16.1 ще показва и процента, и нивото на заряд на батерията

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple пусна новата бета версия на iOS 16.1, която идва с някои промени в индикатора за батерията. Както стана ясно по-рано, ъпдейтът ще донесе индексиране процента на батерията и за останалите четири до момента неподдържани модела iPhone, а новата екстра е, че вече ще се визуализира и нивото на заряд.

До момента иконката постоянно беше пълна, независимо от процентите и това объркваше потребителите. С новата бета версия на iOS 16.1 ниото на заряд спада с изтощаване на батерията, осигурявайки допълнителен ориентир за оставащия заряд, заедно с процентите.Полезната функция с показване процента на батерията се завърна с iOS 16, но не и за iPhone Xr, 11, 12 mini и 13 mini. Всички те ще я получат с официалното пускане на iOS 16.1.


С втората й бета версия индикаторът за зареждане на заключения екран също ще се промени и вече ще показва за кратко време процентите, когато устройството е включено да се зарежда с кабел или безжично. Двата модела iPhone 14 Pro и 14 Pro Max също имат индикатор за състоянието на батерията в Dynamic Island.

iOS 16.1 все още е на фаза бета тестове, но вече е достъпна публична бета версия, която скоро ще се обнови с горепосочените промени на иконката за състояние на батерията.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар