iOS 17 няма да донесе много визуални промени, ще залага на стабилност и ефективност

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple току-що пусна ъпдейт до iOS 16.3, с който основно оправи някои бъгове в платформата, а следващата голяма версия се очаква през септември, заедно с iPhone 15. Сега се появиха първи детайли за iOS 17, за която се твърди, че няма да включва много визуални промени и кой знае какви нови функции, а ще бъде с фокус върху стабилността и ефективността. Имайки предвид редицата проблеми, за които някои потребители съобщаваха при iOS 16, това звучи като добра идея. 

iOS 17, чието вътрешно име е Dawn, изглежда ще предложи по-скромен пакет подобрения. Това донякъде се дължи и на пренасочените усилия към очилата за смесена реалност на Apple, за които докладва по-рано Марк Гърман от Bloomberg. Все пак новата версия ще донесе промени в някои от ключовите приложения на Apple. Очакват се такива в приложенията Music, Mail, Reminders, Files, както и ключови подобрения в Home и Find-My. 


Може би най-интересното, което засега знаем за iOS 17, е, че това ще е първата версия на платформата, която ще поддържа очилата за смесена реалност на Apple. С нея ще бъде представено специално приложение за връзка и управление на устройството, което щяло да бъде подобно на това за Apple Watch. 

Източникът твърди, че в кода на iOS 17 са открити доказателства, че и четирите модела iPhone 15 тази година ще имат Dynamic Island, вместо ноч. Потвърждава се, че всички смартфони на Apple ще преминат и към USB-C, но само двата по-скъпи модела ще предлагат високи скорости за пренос на данни, а стандартната двойка ще има сходни скорости с досегашния Lightning порт. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар