iPhone 13 може да се появи на 17 септември

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди дни вече чухме слухове, че Apple може да представи новите си смартфони от серията iPhone 13 в третата седмица на септември. Днес имаме ново потвърждение на тази информация, допълнена и от точна дата. Според китайския електронен магазин IT Home и според няколко източника на Джон Просър iPhone 13 ще дебютира на 17 септември. 

Оказва се, че тази година Apple ще се върне към традиционната септемврийска премиера за iPhone, като се очаква четирите модела iPhone 13 да излязат едновременно на пазара. Миналата година премиерата беше преместена за октомври, а на пазара смартфоните излязоха два по два в различни периоди. 

Датата 17 септември се посочва като старт на предварителните поръчки за iPhone 13, като според Просър продажбите и доставките ще започнат на 24 септември. 

Така или иначе, всички слухове се обединяват около третата седмица на септември, така че изглежда точно тогава ще видим за първи път iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. 17 септември е петък, така че самата премиера бих заложил, че ще се състои в някой от предните дни – например вторник, 14-и. 

Също с днешната порция слухове разбираме, че слушалките AirPods 3 ще бъдат на пазара от 30 септември. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар