iPhone 13 може да се появи през третата седмица на септември

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

iPhone 13 ще дебютира през третата седмица на септември, смята анализаторът Даниел Айвс от Wedbush, според когото Pro версиите на смартфона ще се предлагат и във вариант с 1 TB вградена памет. 

През 2020 г. Apple промени графика с анонсите си и обяви новите си смартфони iPhone 12 през октомври. Причината беше ковидкризата и проблемите с доставките на компоненти. През 2021 г. обаче компанията изглежда ще се завърне към септемврийските премиери, или поне това прогнозират различни анализатори.

След като миналата седмица TrendForce обяви, че очаква iPhone 13 през септември, а вчера журналистът от Bloomberg също маркира голямо събитие на Apple през следващия месец, сега и Даниел Айвс се включва в хора. Той дори посочва конкретно третата седмица на септември като възможна времева рамка за пускането на новите смартфони от Apple. 

Освен това същият анализатор очаква iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max да се предлагат във вариант с 1 TB вградена памет, което би било два пъти повече спрямо iPhone 12 Pro.  

Други промени, за които се говори, че ще видим със серията iPhone 13, са нов обектив за ултрашироката камера и автофокус за нея, ProRes видео формат с по-високо качество, видео режим Cinematic Video с размазване на фона около обекта на преден план и LiDAR скенер за всички четири модела, а не само за Pro версиите. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар