iPhone 13 може най-после да получи Always On Display

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Въпреки че Apple използва OLED панели при смартфоните си още от iPhone X насам, а при последната серия 12 всички модели са с такива екрани, до момента компанията не е въвела Always On Display за нито един от тях. Оказва се, че тази функция може да дебютира със следващия iPhone. 

iPhone 13, iPhone 12S или както Apple реши да назове очаквания по-късно тази година нов модел може да е първият за компанията с Always On Display. Това е възможността, дори при изключен екран, върху дисплея постоянно да се показва важна информация като часа, датата, пропуснатите обаждания и известията. 

Според видео от популярния YouTube канал EverythingApplePro EAP, който често обобщава слухове за продукти на Apple, тазгодишният iPhone ще има някакъв тип Always On Display, a освен това екранът вече ще поддържа до 120 Hz опресняване – т.нар. технология ProMotion, която Apple използва за iPad Pro например. 

Други слухове твърдят, че iPhone 13 ще има минимални промени по дизайна, което е очаквано след по-сериозния ъпгрейд през 2020 г., като една от тях ще бъде леко модифицираният матов завършек на гърба. Според източника той ще бъде една идея по-релефен, така че да предлага по-добър захват. 

Потвърждава се още информацията, че ултрашироката камера ще получи важни подобрения, както и че ще бъде въведен Portrait Mode за видео – т.е. видео, при което човекът на преден план е на фокус, а фонът дефокусиран. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар