iPhone 13, Apple Watch Series 7, AirPods 3 и iPad mini 6 може да се появят на есенното събитие на Apple

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Остава около месец до есенното събитие на Apple, на което тази година очакваме цял куп нови устройства. Според Марк Гърман от Bloomberg американската компания ще представи не само новите си смартфони, но също така нов смартчасовник, безжични слушалки и таблети. Лаптопите MacBook Pro с 14 и 16″ екрани ще се появят малко по-късно на отделно събитие. 

Според Гърман, който е популярен с вътрешната информация, която получава за плановете на Apple, през септември ще видим новите смартфони iPhone 13. Въпреки че журналистът очаква това де бъдат “класически iPhone S модели”, т.е. без ключови ъпгрейди спрямо предходните, Apple ще ги нарича iPhone 13. Припомням ви, че около името на смартфоните се заформи спор, въпреки че Apple от години не е представяла модел с индекс S.

Apple ще представи и ново поколение Apple Watch Series 7, за което очаква промяна в дизайна с по-плосък екран, нова технология за него, както и по-бърз процесор. 

Гърман също потвърждава слуховете, че Apple ще покаже и AirPods 3 – ново издание на по-достъпната им серия компактни безжични слушалки, което обаче ще има по-близък дизайн до модела AirPods Pro. Това щяло да бъде най-сериозният ъпгрейд на AirPods от излизанете на първия модел през 2016 г. Според слуховете тези слушалки няма да предлагат ANC, въпреки че дизайнът им поне ще предлага по-добра пасивна шумоизолация. 

Следващата голяма премиера ще бъде на iPad mini 6, който Гърман очаква да се превърне в любимо устройство за феновете с изцяло променения си дизайн и по-тънки рамки. Смята се, че ще видим и iPad 9 с по-тънък корпус и по-бърз процесор, насочен към студенти и ученици. 

Колкото до лаптопите MacBook Pro с 14″ и 16″ екрани и с нов чипсет Apple M1X – от тях очакваме купища промени спрямо предходното поколение, така че съвсем логично представянето им ще се състои на отделно събитие, вероятно през октомври или ноември. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар