iPhone 13 Pro Max все пак може да се зарежда по-бързо (с подходящото зарядно)

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бързото зареждане вече навлезе при смартфоните на Apple, но те са много далеч от скоростите, които предлагат, да речем, повечето смартфони на китайски компании. Все пак тестовете на YouTube канала ChargerLAB показват, че iPhone 13 Pro Max идва с възможност за по-бързо зареждане спрямо своя предшественик. 

Във видеото става ясно, че топмоделът iPhone 13 Pro Max може да достигне 27 W зареждане, което е стъпка нагоре спрямо тавана от 22 W при предходния модел.

Разбира се, важно уточнение е с какво зарядно се зарежда телефонът, тъй като в комплекта му и тази година влиза само кабел. 

Скоростите от до 27 W зареждане се постигат с 30 W или по-бързо зарядно, като с него най-големият смартфон от серията iPhone 13 се зарежда до 100% за под 90 минути. 

iPhone 13 Pro Max @ nixanbal.com

Според някои други източници тази възможност действително касае само показания в теста тук iPhone 13 Pro Max и по-компактният iPhone 13 Pro не може да постигне тези скорости. При него ограничението е 20 W. 

30 W се предлага официално от Apple, но също и от редица други компании за аксесоари. Ако сте потребител на MacBook, много вероятно е да имате такова (или по-бързо) и да можете да използвате него и със смартфона си. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар