iPhone 14 се появи още преди премиерата на iPhone 13

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

До официалната премиера на iPhone 13 остава около седмица, но още днес в мрежата се завъртяха изображения на предполагаемия iPhone 14 – смартфонът, който Apple би трябвало да покаже през септември на 2022 г. Макетите и детайлите идват от Джон Просър, който често пъти успява да се добере до ранна информация за необявени продукти, но все пак имайте едно наум. 

Според Просър iPhone 14 ще бъде микс между старото и новото, акцентирайки върху приликите, които следващият смартфон на Apple ще има с един от култовите им модели от миналото – iPhone 4. 

iPhone 14 @ nixanbal.com

Интересното е, че корпусът на този смартфон ще бъде по-дебел, което вероятно означава по-голяма батерия, но също така – край на подаващата се камера от гърба. Тя ще бъде изцяло слята със задния панел.

iPhone 14 @ nixanbal.com

Гърбът ще бъде стъклен с логото на Apple под стъклото, бутоните за контрол силата на звука – кръгли, а рамката ще бъде от титан. Цветовете от изображенията не са финалните, в които ще се предлага iPhone 14. 

iPhone 14 @ nixanbal.com

Лицевата част разкрива друга важна промяна – Apple премахва ноча и го заменя с изрязана в дисплея камера. Информация за това всъщност имаше още преди няколко месеца от анализатора Минг-Чи Куо. Все пак се очаква Face ID да бъде запазена, но сензорите ще са под дисплея. 

Това е то – първи детайли за предполагаемия iPhone 14. Със сигурност бих приел информацията на Просър с голяма въпросителна, защото има цяла година до анонса на този модел и всичко би могло да се промени, дори тези изображения наистина да разкриват прототип, който Apple тества в момента.

iPhone 14 @ nixanbal.com

Така или иначе, идеята за завръщане към iPhone 4 изглежда вълнуващо и ще бъде интересно да проследим през следващите месеци какво се говори за iPhone 14, особено след като 13-а серия вече е факт. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар