iPhone 15 оцеля при краш теста, който спука гърба на iPhone 15 Pro Max

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

iPhone 15 успя да премине през теста с огъване на YouTube канала @JerryRigEverything, в който преди дни успя да спука задния панел на премиум модела iPhone 15 Pro Max. Интересното е, че най-скъпият смартфон в серията iPhone 15 е и единственият, който се предаде в ръцете на ютюбъра Зак Нелсън. 

В новото видео на популярния канал на фокус са стандартните модели iPhone 15 и iPhone 15 Plus. Те би трябвало да са с по-крехки корпуси, тъй като рамката им е изцяло от алуминий и няма покритие от титан, както е при Pro версиите.
Оказва се обаче, че двата по-достъпни модела са достатъчно здрави, че да издържат на теста с огъване на @JerryRigEverything, което между другото важи и за по-компактния iPhone 15 Pro. 

Така се оказва, че единственият в серията със счупен гръб е iPhone 15 Pro Max, чието стъкло на задния панел се превърна в сложна паяжина от натрошени парченца. 

Възможно е по-големият размер да има нещо общо с провалянето при теста, но пък също 6.7-инчовият iPhone 15 Plus удържа на огъването. 

В едно от другите си скорошни видеа Зак разрязва рамката на iPhone 15 Pro Max, за да покаже колко дебел е външният слой титан и колко е този от алуминий. Припомням ви, че iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са първите смартфони на Apple с титан в рамката си, който заменя досегашната стомана. Рамката обаче не е изцяло от този материал, а има вътрешна част от алуминий, което от една страна звучи като спестяване на скъпия титан, но от друга Apple твърди, че прави телефоните по-леки и постига по-добра топлопроводимост. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар