iPhone 15 Pro може да е по-скъп от iPhone 14 Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

iPhone 14 Pro излезе на по-високи цени в Европа, но в САЩ Apple успя да запази цената същата – $999 стартово за версията със 128 GB памет. Тазгодишният iPhone 15 Pro обаче може да е по-скъп навсякъде, което според слуховете се дължи на редица подготвяни нововъведения. 

Двата премиум модела, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max, ще се предлагат на по-високи цени спрямо своите предшественици заради няколко хардуерни ъпгрейда, които Apple подготвя, твърди анализаторът Джеф Пю от Haitong International Securities. Споменават се новата рамка от титан, твърдите бутони, чипсетът A17 Bionic, увеличената RAM, перископната камера за по-голям оптичен зуум при Pro Max и други. Това е пореден случай, в който чуваме, че Apple готви покачване на цените за Pro версиите на следващите си смартфони и се счита, че ще бъде начин те да бъдат отдалечени още повече от стандартните две версии. 


И докато на други пазари цените варират, в САЩ стандартният модел Pro започва от $999 още от iPhone X насам (2017 г.), а по-големият струва $1099 от iPhone XS Max насам. Така беше и при миналогодишните iPhone 14 Pro и Pro Max. 

Не се посочва дали и стандартните версии iPhone 15 и iPhone 15 Plus ще бъдат по-скъпи, но там подобренията няма да бъдат чак толкова сериозни. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар