iPhone 15 Pro Max може да е единственият поскъпнал модел тази година, твърди TrendForce

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От месеци се говори, че Apple планира да повиши цените със серията iPhone 15, като според слуховете досега засегнати ще бъдат само Pro версиите, но не и стандартните iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max. Нова информация от TrendForce обаче гласи, че по-скъп ще бъде само един от четирите модела. 

iPhone 15 Pro Max ще бъде единственият смартфон в новата серия, който ще се продава на по-висока цена спрямо миналата година. Това означава, че iPhone 15 Pro все така ще започва от $999 (в САЩ), също както и предходния iPhone 14 Pro. iPhone 15 Pro Max обаче ще поскъпне със $100 и на етикета му вече ще пише $1199. 


Това звучи по-логично, защото докато за iPhone 15 Pro Max се очаква да предлага нова перископна камера с по-голям оптичен зуум (вероятно 6-кратен), то при iPhone 15 Pro такава няма да има и той би трябвало все така да предлага телефото камера за 3х оптично приближение. 

iPhone 15

Лошата новина е, че според TrendForce няма да видим удвояване на вградената памет в базовите модели iPhone 15 Pro, както се спекулираше по-рано. Те все още ще започват от 128 GB. Потвърждава се обаче слухът, че Pro моделите ще имат вече 8 GB RAM, вместо досегашните 6 GB. 

Дали всичко това ще се окаже коректна информация, ще разберем много скоро. Събитието на Apple е насрочено за 12 септември. 

източник – цък, изображение – цък. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар