iPhone 15 Pro Max може да е смартфонът с най-тънки рамки около дисплея

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече се появи доста информация за следващото поколение смартфони iPhone 15 на Apple, а днес имаме още детайли за дисплея на най-скъпия модел в серията. iPhone 15 Pro Max може да е телефонът с най-фини очертания около екрана, излизал някога на пазара. 

Информацията за тънките рамки около дисплея на iPhone 15 Pro Max идва от @universeice, който в годините си е създал реноме на маниак на тема тънки и симетрични рамки при екраните на смартфоните. Източникът твърди, че новият премиум модел на Apple ще има рекордно тънките рамки с дебелина едва 1.55 мм, което щяло да подобри рекорда на Xiaomi 13 и неговите 1.81-милиметрови рамки. Дава се сравнение с други актуални модели – рамките на Galaxy S22 и Galaxy S23 например били приблизително 1.95 мм, а тези на iPhone 14 Pro – 2.17 мм. 


Screenshot 2023-03-17 at 18.47.08

Изтъняването с някаква част от милиметъра със сигурност няма да е ключово подобрение в iPhone 15 Pro Max и основна причина за ъпгрейд, но все пак е нещо, което евентуално може да го направи да изглежда по-съвременно и да привлича повече погледи. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар