iPhone 15 Pro Max може да не получи очаквания ъпгрейд на основната камера

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В края на лятото Apple ще представи новите си смартфони в серията iPhone 15, за които чухме и видяхме купища детайли досега, но слуховете не спират. И понякога се променят. Прясна информация сега гласи, че iPhone 15 Pro Max всъщност няма да получи очаквания нов сензор за основната си камера и ще използва същия, като при миналогодишния iPhone 14 Pro Max. При дисплея също нямало да видим промени. 

Източникът от Twitter е лаконичен, но споделя директно някои важни детайли за очаквания iPhone 15 Pro Max. Според тях новият флагман модел на Apple ще използва следващо поколение на фирмения чипсет A17 Bionic, произведен по 3-нанометров процес – крачка нагоре от A16 Bionic, който беше 4-нм. Конфигурацията ще се допълва от 2 GB повече RAM, а именно 8 GB от типа LPDDR5 (iPhone 14 Pro Max беше с 6 GB LPDDR5 RAM). 


Разочароващата новина обаче касае камерата, за която се посочва, че ще бъде със сензор Sony IMX803, какъвто използваше и предишният модел. Вместо него, слухове от април от @universeice твърдяха, че Apple ще премине към нов и още по-способен Sony IMX903, чийто размер е по-голям – 1/1.14″ спрямо 1/1.28″. Няма новини за перископната камера, каквато очакваме от 15 Pro Max.

За дисплея се казва, че също ще остане с непроменен панел спрямо миналата година, което означава, че няма да видим по-висока пикова яркост например. 

Всичко това, разбира се, са само слухове и не можем да сме сигурни какво наистина подготвя Apple, докато устройствата не бъдат официално обявени през септември. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар