iPhone 16 Pro ще получи петкратния оптичен зуум на iPhone 15 Pro Max

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според Digitimes Asia Largan Precision и Genius Electronic Optical (GSEO) са близо до подписване на договори за значително големи поръчки на перископични лещи, които Apple ще използва и в iPhone 16 Pro, който се очаква да дебютира тази есен.

Един от аспектите, които винаги получават внимание при всеки следващ модел телефон от Apple са камерите. Те претърпяват сериозни хардуерни и софтуерни подобрения почти всяка година, което оставя доволни както почитателите на iPhone, така и акционерите на компанията.

Предстоящите iPhone 16 няма да са изключение, като Pro моделът на серията се очаква да получи особено голямо внимание и ъпгрейд – петкратния оптичен зуум, който дебютира и бе ексклузивен за iPhone 15 Pro Max миналата година. Освен оптичният зуум, перископичната леща, която ще се използва в iPhone 16 Pro ще предоставя възможността и за двадесет и петкратен дигитален зуум. Това надграждане със сигурност ще задоволи дори и най-претенциозните фенове на марката.

Очаква се перископичните лещи да бъдат предоставени от 2 компании – Largan Precision и Genius Electronic Optical (GSEO). Largan беше основният доставчик на този вид лещи за миналогодишния iPhone 15 Pro Max, а подобренията в камерите на iPhone 16 Pro налагат и включването на GSEO, които се очаква да се превърнат в още по-ключов партньор за Apple през следващите няколко години.

Серията смартфони iPhone 16 се очаква да дебютира през септември, освен ако от Apple не решат да ни изненадат, както направиха Google и не изтеглят премиерата на новите си телефони напред във времето със скромните 2 месеца. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар