iPhone 17 ще е с антирефлективното покритие на Samsung Galaxy S24 Ultra

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Флагманският iPhone на Apple за 2025 година може да дойде със значително надграждане на дисплея, пише GizmoChina.

Според публикация в Weibo от Leaker Instant Digital, iPhone 17 може да разполага със “супер твърд антирефлексен слой”, който може да се похвали с много по-добра устойчивост на надраскване в сравнение с текущия Ceramic Shield, който е интегриран в серията iPhone 15.

Течът на информацията предполага, че Apple е закупила ново оборудване за производство на покритие от Япония и го е монтирала в своите фабрики в Китай.

Това оборудване няма да може да заработи за очаквания през тази есен iPhone 16.

Слуховете са в съответствие с текущия напредък в технологията за покритие на дисплея. Най-новият Galaxy S24 Ultra на Samsung използва Gorilla Glass Armor на Corning, известен със своето впечатляващо 75% намаляване на отблясъците и значително подобрение в устойчивостта на надраскване в сравнение с други дисплеи на смартфони.

В момента Apple използва своята технология “Ceramic Shield”, разработена съвместно с Corning, която предлага подобрена защита при изпускане в сравнение с предишни iPhone. Въпреки това напредъкът на конкуренти като Samsung изглежда е разширил границите на възможното.

Възможно Corning да разработва персонализирано решение за Apple под друго търговско име.

С подобрена устойчивост на надраскване и намален отблясък, потребителите могат да очакват по-издръжлив iPhone с по-добър дисплей.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар