Jenite.bg подкаст: Изкушенията дебнат отвсякъде, сексът е прекалено достъпен – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Хората не си комуникират и не са искрени. Това е голям проблем. Празните приказки за голям процент”, каза Мастър Яшов пред водещата на Jenite.bg.

Според него хората трябва да се развиват най-напред личностно. Колкото по-наясно сме със себе си, толкова по-силни ще са отношенията, които градим. Яшов допълва, че дългосрочните връзки пък изискват постоянна грижа.“Връзката не е удоволствие и забавление”, продължава той. Тя е непрекъснато споделяне.


С провокативната водеща Ивка Бейбе и експертът по сексуална култура Мастър Яшов си поговорухме за изневярата и се опитахме да разберем защо в последно време обществото сякаш я нормализира.

“Изкушенията дебнат отвсякъде. Социалните мрежи са пренаситени, сексът е прекалено достъпен, но пък има и друго – оргиите не са възникнали сега”, казва Ивка.

А знаете ли кои са единствените животни, които правят оргии? Е, след малко ще разберете… И ние не знаехме…

“По природа енергията на жената би трябвало да е съсредоточена в един мъж. Ако започне да се разсейва, това не е е добре. При мен идват жени, които са се изтощили от прекалено мърсуване, така да се каже”, споделя Мастърът.

Но има ли все пак хора, които “са си просто такива”, когато стане дума за изневяра?

“Случвало ми се е като съм най-щастлива да изневеря. Това е най-голямата грешка в живота ми”, споделя Ивка.

“Редовна причина за изневярата е отмъщение, друг вариант е емоционалната липса. Просто хората трябва да имат по-сериозно отношение към себе си. Какъв в смисълът да си в официална връзка, ако ще ходиш по други мъже или жени?”, смята Яшов.

Стана ли изневярата по-достъпна? Имаме ли нужда от време, което да прекарваме сами, въпреки че сме във връзка? Защо нормализираме изневярата? Вижте какво казаха нашите гости по темата във видеото по-долу:

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар