Kaufland България с най-много отличия на Career Show Awards 2023

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

 

Kaufland България е работодателят с най-много призове на Career Show Awards 2023 – общо 16. Престижният конкурс се провежда за пета година и отличава най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка. Традиционно с всяко издание конкуренцията става все по-голяма, като през настоящата година бяха подадени над 320 кандидатури, разпределени в над 70 категории. Ритейлърът участва във всички предишни издания на конкурса, като тазгодишното надминава с над 50% рекордните постижения на компанията от последните две години – с по 10 награди.Двете златни отличия за Kaufland са в категориите стратегия “Баланс работа и личен живот” и “Recruiter”. В първата журито е оценило високо многопластовата политика на ритейла, включваща различни по вид предимства и придобивки за баланс между работа и личен живот, имащи за цел да обхванат разнообразните нужди и изисквания на екипа. Със златното отличие в категорията “Recruiter” са отбелязани положените усилия от Йоанна Кондова и Анелия Панчева от отдел “Подбор” на компанията.снимка: Kaufland България

Kaufland получи 10 сребърни отличия. Те са в категориите “Любим работодател – FMCG”, “Стратегия за кариерно развитие”, “Стратегия за признание на служителите”, “Изключителни екипни постижения” – за Kaufland Business Academy, “Използване на технологии в HR”, “Развитие на лидерски умения”, “Стажантска програма”, “Динамично развиваща се компания”, “Благотворителна инициатива” и “Employer Branding екип”. Действията на компанията, представени в категориите “Стратегия за привличане на таланти”, “Стратегия за обучение и развитие”, “Иновации в подбора на кадри” и “HR мениджър”, бяха отличени с бронзови отличия.

“Всяко от 16-те отличия е ценно и важно за нас, тъй като ни показва, че активностите ни се оценяват високо както от колегите ни, така и от доказани експерти в различни области. Същевременно ни вдъхновяват да ставаме все по-добри и да прилагаме иновативни подходи, с които да подобряваме постиженията си. Благодарим на журито за високите оценки, както и на всички колеги, които участваха в реализирането на инициативите”, коментира Милена Караилиева, директор “Човешки ресурси” в Kaufland България.

Традиционно журито на Career Show Awards се състои от експерти и професионалисти с дългогодишен опит – журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове. Процесът по оценяване на кандидатурите в различните категории е базиран на няколко основни критерии – култура и ценности, цели планиране и изпълнение, креативност и иновативност, ефективност и резултати.

В резултат от добрите си практики от началото на 2022 г. до момента Kaufland България получи повече от 50 отличия в областта на работодателската марка. В началото на тази година водещият ритейлър бе сертифициран като Top Employer (Топ Работодател) за 5-та поредна година от престижния международен независим институт “Top Employers Institute”, като се представи с по-добър общ резултат спрямо миналогодишния си и спрямо нормата. Kaufland България зае и 1-то място в тазгодишното издание на престижната годишна класация Career Show Index.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар