Lenovo развива визионерите на утрешния ден

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Компанията дава старт на стажантската си програма Lenovo EagleВ непрестанно еволюиращия свят на технологиите, където границата между въобразимото и постижимото се размива всеки ден, Lenovo стои като маяк на иновациите, канейки най-светлите умове да се присъединят към пътешествие на откритие и трансформация. Новобявената стажанстка програма Lenovo Eagle търси визионерите на утрешния ден. Тя е повече от стаж и се превръща в директен портал към бъдеще, в което оформяш технологичния пейзаж.

Lenovo застава зад “Smart technology for all”. Този етос задвижва създаването на общество, което не само е по-светло, но и по-инклузивно. А мащабите, в които се работи са не просто големи, а огромни. Компанията технологичен лидер, е позиционирана в 180 държави по света и заема 217 място в годишната класация Fortune Global 500. Към днешна дата, Lenovo си сътрудничи с 77 000 блестящи умове международно.

Едно от водещите предимства на Lenovo е фактът, че представя най-пълната гама от умни устройства. Lenovo създава среда, в която изобретателността среща амбицията, помагайки на милиони да станат част от едно по-умно бъдеще. Единственият елемент, който липсва в тази грандиозна визия? Точно ти!

Програмата Lenovo Eagle не е обичайната стажантска програма. Тя представлява уникално сливане на бизнес прозрения и технологични иновации, предназначени да изстрелят кариерата на участиците в нея в неизследвани досега сфери. Като част от тази инициатива, обхващаща Европа, ще се отправиш на одисея, която съчетава основни и напреднали умения за продажба, затвърждавайки социалните си умения, както и още много в рамките на обширната учебна програма на Lenovo.

В Lenovo ще получиш безценни насоки и възможност да участваш в проекти и процеси, отварящи нови хоризонти и перспективи. Ще се потопиш в сърцевината на най-новите продукти и стратегии на Lenovo, като получиш практически опит, който те поставя в авангарда на революционен бизнес модел. Това е твоят шанс да оставиш отпечатък, да повлияеш и оформиш кариерата си в глобална технологична сила, известна с определянето на нови технологични граници и задаването на стандарти.

В Lenovo средата е толкова отворена, колкото и вдъхновяваща, място, където свежите идеи избликват на повърхността в атмосфера, която насърчава креативността. Подходът за по-умна работа гарантира, че независимо дали си в офиса или работиш от разстояние, иновациите никога не отстъпват на заден план. Ще се озовеш сред живописен международен екип, който цени разнообразието, където всяка уникална среда обогатява тапицерията на нашето колективно начинание.

Всеки, който не само има диплома от акредитирани университети, но и демонстрира ясни комуникативни умения, както писмени, така и устни, на английски и местни европейски езици може да подаде кандидатура. Lenovo търси целеустремени визионери, хора с умение за поставяне на амбициозни цели и тяхното постигане с неизменната подкрепа на колектива на компанията. Въпреки че не е задължително, всякакъв опит в продажбите или предприемачеството е плюс, както и истинска страст към технологиите и иновациите.

Това е призив към тези, готови да оформят бъдещето, към тези, които имат право да работят в България и са жадни да процъфтяват в глобална технологична среда. За програмата Lenovo Eagle се приемат кандидатури до 24 март 2024, а компанията е готова да посрещне визионерите на утрешния ден. Присъедини се към Lenovo и започни своето пътешествие на трансформация сега!

Повече информация за Lenovo Eagle стажантската програма може да откриете тук:

European Sales Graduate Program – Bulgaria – – 54823 (lenovo.com)

 


Съдържание на:
Lenovo

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар