LG представи аудио колонка, която се рее във въздуха

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няколко дни преди старта на CES 2017 LG обяви, че на изложението ще представи нова аудио колонка с футуристичен дизайн, която се рее във въздуха. Моделът LG Levitating Portable Speaker (PJ9) впечатлява с левитационните си способности, като същевременно обещава качествено звучене и удобен за пренасяне дизайн. 

Колонката използва мощни електромагнити, за да се издига във въздуха над придружаващата я основа – т.нар. Levitation Station. Това й позволява да звучи по-добре, а в същото време LG демонстрират нестандартен дизайн, който грабва окото.

Колонката разполага с 360-градусов говорител, използва технологията Dual Passive Radiator за добро звучене в средните и високи тонове, а мощните баси са гарантирани от вградения в основата субуфер.  

Батерията на PJ9 издържа до 10 часа, а когато е пред пълно изтощение се приземява сама и се зарежда безжично от станцията. 

LG-Levitating-Portable-Speaker-Lifestyle

Към колонката могат да се свързват чрез Bluetooth едновременно две устройства, а сертификатът IPx7 означава, че ако ви застигне дъжд, докато слушате музика на открито, устройството няма да се повреди. 

На CES 2017 в началото на януари очакваме да научим цената на левитиращата аудио колонка на LG. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар