LG PuriCare Wearable Air Purifier е пречиствател на въздуха под формата на маска

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В nixanbal.com съм ви представял пречистватели на въздуха на LG за домашно ползване, само че последният модел на компанията от серията PuriCare идва във формата на маска. Очаква се въпросният LG PuriCare Wearable Air Purifier да се появи на избрани пазари до края на годината. 

Корейците определят новия си продукт като част от изцяло нова категория от “лични преносими приспособления за пречистване на въздуха”.

LG PuriCare Wearable Air Purifier използва два H13 HEPA филтъра, подобни на тези, които се използват в останалите продукти на компанията за пречистване на въздуха у дома. В устройството има и 820 mAh батерия,  която предлага до осем часа работа в лек режим на работа и два часа при засилен.

LG PuriCare Wearable Air Purifier - FULL FRONT

С двойните си вентилатори и патентования респираторен сензор, приспособлението на LG позволява на потребителите да поемат чист, филтриран въздух, докато сензорът разпознава цикъла и обема на поемане на въздух и настройва двойните вентилатори с тристепенна скорост на работа. Те автоматично се забързват, за да подпомогнат вдишването, и бавно намаляват скоростта, за да ограничат съпротивлението при издишване, така че да улеснят самото дишане, обясняват от компанията.

LG PuriCare Wearable Air Purifier - RIGHT SIDE

Според производителя хай-тек маската може да се носи както навън, така и в закрити помещения, а дизайнът ѝ позволява да се носи часове наред, без да е неудобна. В комплекта идва и калъф с UV-LED светлини, които убиват микробите по маската, докато тя се зарежда. Калъфът може също да изпрати известие до смартфон приложението LG ThinQ кога филтрите трябва да бъдат подменени.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар