Lime вече предлага абонаментната услуга LimePass и в София

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Lime обяви, че започва да предлага услугата си за наемане на електрически тротинетки в София и чрез абонамент. Новата възможност се нарича LimePass и струва 7.99 лв. за 7 дни. Какво включва това?

LimePass е предназначена за хората, които използват електрическите тротинетки ежедневно – за да пътуват до работното си място и обратно, за срещи с приятели или до магазина. За тези потребители услугата предлага едноседмичен абонаментен пропуск, който срещу 7.99 лв. позволява да бъдат извършени неограничен брой безплатни отключвания в рамките на 7 последователни дни. 

Това означава, че отпада стандартната първоначална такса от 1.50 лв. при отключване на тротинетка. Колко изгоден е този абонамент зависи от това колко често се използва услугата. Според Lime, ако потребителите отключват скутер два пъти дневно, с LimePass биха постигнали намаление от над 60%.

LimePass

За да активирате LimePass, трябва да кликнете иконката на менюто в горния ляв ъгъл на приложението, да изберете LimePass и да следвате инструкциите нататък.

От декември 2019 г. насам абонаментната услуга LimePass се предлагаше в САЩ, Австралия и Нова Зеландия, а в Европа и съответно в София е достъпна от този месец.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар