Logitech представи новата компактна клавиатура Keys-To-Go 2

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пълноправният наследник на компактната Keys-To-Go клавиатура, излязла на пазара преди 10 години, е вече тук с три отличителни цвята и свързване с до 3 устройства едновременно.

Оригиналната Keys-To-Go клавиатура на Logitech, която получи своето последно освежаване през 2022 г., най-после има своят пълноправен наследник в лицето на Keys-To-Go 2.

Новата безжична клавиатура на Logitech пристига на пазара в три отличителни цвята – люляково, бледо сиво и графитено. Ще бъдат налични 2 различни подредби на клавиатурата, в зависимост от това дали позлвате устройство с iOS или такова с Android операционна система.

keys-to-go-2-feature-5

Свързаността също ще бъде отлична, защото ще бъде възможно да свържете Keys-To-Go 2 с до 3 устройства едновременно, а превключването от едно на друго ще става само с натискането на един единствен бутон.

Дизайнът спрямо Keys-To-Go също е освежен. Докато в него Logitech целяха да направят възможно най-тънката преносима клавиатура, то при наследника нещата не стоят съвсем така поради наличието на вграден капак, който да предпазва устройството от всякакви удари, прах, вода и други потенциални опасности. За направата на всяка Keys-To-Go 2 е използвана до 36% рециклирана пластмаса.

keys-to-go-2-video-poster-feature-1

Цената на Logitech Keys-To-Go 2 ще бъде $79.99/£79.99/€89.99 и ще бъде идеална компания към устройства като…хмм… новият Apple iPad Pro 11, например, на който направихме детайлно ревю вчера.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар