Logitech представи MX Keys S и MX Anywhere 3S, както и първия си комплект в серията

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Logitech представи днес нова клавиатура MX Keys S и нова мишка MX Anywhere 3S, както и MX Keys S Combo – първият комплект в серията MX. Като представители на тази линия, новите устройства са предназначени за експертни потребители, като разработчици на софтуер, анализатори и творчески професии – хора, които прекарват по над 8 часа на бюро.

Logitech MX Keys S е подобрена версия на емблематичната клавиатура MX Keys, която предлага безжична връзка, подсветка и удобно писане с нископрофилни си клавиши, оформени като върховете на пръстите и напомнящи на клавиатура на лаптоп. MX Keys S е оборудвана с интелигентна подсветка, която разпознава приближаването на ръцете и се активира автоматично. Яркостта на подсветката се настройва в зависимост от светлинните условия в помещението, което вече може да бъде персонализирано в приложението Logi Options+ – една от ключовите новости за модела S. MX Keys S предлага и подобрена клавиатурна подредба, като разполага с три нови клавиша: глас към текст, заглушаване/включване на микрофона и емотикони.Предлага се в цветовете Graphite и Pale Gray и ще бъде на пазара в България през юни на цена от 230 лв.


MX Anywhere 3S Graphite ENVR BOB

Logitech обнови и компактната си премиум мишка с модела MX Anywhere 3S. Това е най-модерната безжична компактна мишка на Logitech, идеална за потребители, които търсят производителност, преносимост и комфорт навсякъде. Тук, както и при MX Master 3S по-рано, се въвежда технологията Quiet Click, която прави кликванията на MX Anywhere 3S по-тихи от тези на предходния модел MX Anywhere 3. Другата важна новост в MX Anywhere 3S е 8000 DPI оптичен сензор, който проследява върху почти всяка повърхност, включително стъкло. Преходът от 4000 DPI към 8000 DPI ще бъде особено важен за хората, които работят на малки бюра и не разполагат с голяма площ за движения с мишката. 

Цената на Logitech MX Anywhere 3S е 200 лв. и също се очаква у нас през юни.

Low Resolution JPG-MX Keys S Combo C FOB Graphite US INTL

Компанията анонсира също, че за първи път ще предлага в пакет няколко продукта от серията си MX Master. MX Keys S Combo включва новата клавиатура MX Keys S, обновената през септември миналата година мишка MX Master 3S и удобната опора за китките MX Palm Rest. 

Комплектът ще се продава за 430 лв., когато излезе в България следващия месец. 

Logitech обяви и Smart Actions – нова функция в приложението Logi Options+. Smart Actions (интелигентни действия) дават възможност да автоматизирате множество задачи и да пропускате повтарящи се действия с едно натискане на клавиша, за да можете да рационализирате работния си процес с макроси. Включени са и предварително зададени Smart Actions с опция за персонализиране, които спомагат за автоматизирането на общи задачи и така ви позволяват да свършите повече.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар