Logitech пусна MX Master 3S и MX Mechanical във версия “Designed for Mac”

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В nixanbal.com вече ви разказах за тях, но сега Logitech обяви някои от най-новите си мишки и клавиатури във версия за Mac, или т.нар. „Designed for Mac“. Новата колекция включва клавиатурата MX Mechanical Mini for Mac, мишката MX Master 3S for Mac, мишката Lift for Mac и Bluetooth клавиатурата за Mac K380 в нов Blueberry цвят.

Първата механична клавиатура на Logitech, оптимизирана за Mac, налична в цветове Space Gray и Pale Gray, предлага подредба за Mac с възможност за персонализиране на бързите клавишни комбинации и ускоряване на креативността със софтуера Logi Options+. MX Mechanical Mini for Mac е с тихи тактилни суичове с нисък профил и умна подсветка, за да може работата да върви при всякакви условия. Клавиатурата може да се свърже с до три Apple устройства с macOS, iPadOS или iOS с бутона Easy-Switch, а зареждането става посредством USB-C.Low Resolution JPG-MX Master 3S for Mac MX Mechanical Mini for Mac Pale Grey ENVR 37 Adobe


Мишката MX Master 3S for Mac е една пресъздадена икона за напредналите Mac потребители и е налична в цветове Space Gray и Pale Gray. Има нови функции за комфорт, производителност и продуктивност. С електромагнитното колелце MagSpeed могат да се превъртат до 1000 реда в секунда, а възможността за задаване на DPI между 1000 и 8000 позволява прецизна работа на мониторите с висока резолюция. MX Master 3S for Mac предлага тихи кликове, проследяване върху стъкло, бързо презареждане с USB-C кабел по време на използване и може да се свърже с до три различни Apple устройства с macOS и iPadOS с превключвателя Easy-Switch.

Low Resolution JPG-LIFT FRONT Off-White

Мишката Lift for Mac е създадена за целодневен комфорт и е подходяща за хора с по-малки до средни ръце. Разработена и тествана в Logitech Ergo Lab, тя има 57° ъгъл на захвата, който позиционира ръката в естествена позиция като при ръкостискане. Това намалява натискът върху китката през целия ден и позволява на ръката и тялото да заемат по-естествена поза.

High Resolution PNG-Designed for Mac K380 ENVR 01b sm

K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard for Mac (Blueberry) е клавиатура, предлагаща писане като на лаптоп, с минималистична подредба. K380 Multi-Device се интегрира с Apple устройствата и работи безпроблемно с тях. Налична e в нов цвят Blueberry и е подходяща за ползване вкъщи или на път. Вдлъбнатите клавиши се характеризират с гладко и много тихо писане, а връзката посредством Easy-Switch с MacBook, iPad или iPhone става с натискането на бутон.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар