Logitech Signature Slim поддържа връзка с три устройства и програмируеми клавиши

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Logitech представи новата си клавиатура Signature Slim K950, която може да се свързва с три устройства и предлага програмируеми клавиши за изпълнение на бързи задачи. Моделът е създаден за ползване и в офиса, и в домашния работен кът, а освен това е подходящ за потребителите, които използват общо място за двете цели. 

Signature Slim K950 има тънък дизайн и тихи клавиши. В софтуера Logi Options+ могат да се правят различни модификации на клавишите, а Smart Actions е функцията, която елиминира повтарящи се действия чрез автоматизиране на множество задачи с едно натискане на клавиш.

 

Клавиатурата се предлага и в комплект с мишката Signature Plus M750, като пакетът се нарича Signature Slim Combo. 

Low Resolution JPG-Signature Slim Combo M MK950 AMAZON Off White US INTL sm

Signature Slim K950 и Signature Slim Combo са сертифицирани като въглеродно неутрални, точно както и останалите продукти на Logitech, а хартиените опаковки идват от FSC-сертифицирани гори и други контролирани източници. Пластмасовите части в Signature Slim K950 и Signature Slim Combo включват сертифицирана рециклирана пост-потребителска пластмаса, която дава втори живот на излязла от употреба пластмаса от стара потребителска електроника – 62% за Graphite, 48% за Off-White (Signature Slim K950 ), 61% за Graphite, 25% за Off-White (Signature M750).

MK950-Combo-Graphite-LIFE-18396-Switch sm

Безжичната клавиатура Signature Slim K950 и Signature Slim Combo в цвят Graphite и Off-White са налични от този месец на цена от съответно 179.99 лв. и 229.99 лв. Има и версия Signature Slim Combo for Business в Graphite за 229.99 лв.

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар