Mинистър-председателят Стефан Янев назначи нави четирима заместник областни управители – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Mинистър-председателят Стефан Янев назначи нови четирима заместник областни управители в Благоевград, Видин, Монтана и Смолян. 

За заместник областен управител на Област Благоевград е назначен Стоян Христов. Същата длъжност той е заемал и през 2017 г. От 2017 г. досега е бил директор на Дирекция “Административно-правно и информационно обслужване” на Община Гоце Делчев. Преди това близо седем години е бил служител в общинската администрация на Благоевград. Има юридическо образование в СУ “Св. Климент Охридски”. 

Илия Илиев е назначен за заместник областен управител на Област Видин. Бил е заместник кмет по икономически въпроси на Община Видин за периода 1997 г. – 1999 г. След това работи в банковата сфера. Икономическо образование е завършил в Стопанската академия “Д. А. Ценов” – гр. Свищов.

За заместник областен управител на Област Монтана е назначен Кирил Делев. В периода 2011 г. – 2014 г. е бил зам.-изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури, работил е също в Областната дирекция на Държавен фонд “Земеделие” – Монтана. Притежава образователно-квалификационна степен “магистър” по специалността “Ветеринарна медицина” от ВИЗВМ – гр. Стара Загора. 

Андрей Кадишев е назначен за заместник областен управител на Област Смолян. В периода 2017 г. – 2019 г. е заемал поста общински съветник в Община Баните. Работил е също в НЕК ЕАД “Предприятие ВЕЦ” – гр. София. Висшето си образование е завършил в Техническия университет във Варна. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар