macOS Sequoia ще предлага дублиране на екрана и пълен контрол над iPhone

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Освен вълнуващите новости около въвеждането на Apple Intelligence в iOS 18, по време на своята WWDC 2024 презентация снощи от Apple споделиха и интересни новости около следващия голям ъпдейт за macOS, носещ името Sequoia (да, секвоя – като дървото). Той ще предлага дублиране на екрана и пълно дистанционно управление на iPhone, включително и интеграция на известията от телефона към компютъра.

iPhone Mirroring, както от Apple са кръстили новата функция, ще предоставя пълен достъп до мобилните им телефони директно от екрана на Mac. 

Само с натискането на няколко бутона ще можем да управляваме всички приложения, да добавяме снимки, видеа и всякакви файлове, да променяме настройките на телефона си и дори да контролираме нотификациите си, които ще бъдат напълно интегрирани със системните известия на Mac.

Apple-WWDC24-macOS-Sequoia-iPhone-Mirroring-drag-and-drop-240610 big.jpg.large 2x

Аудиото от iPhone също ще преминава през компютъра, а мобилният ще бъде заключен по време на всички тези процеси. Той ще може да функционира и в StandBy режим за допълнително удобство при мултитаскинг от страна на потребителите.

Apple-WWDC24-macOS-Sequoia-iPhone-Mirroring-iPhone-notifications-on-Mac-240610 big.jpg.large 2x

iPhone Mirroring ще бъде налична като част от ъпдейта до macOS Sequoia тази есен.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар