Max и Eurosport с ексклузивно съдържание за Олимпийските игри в Париж

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

 

Oлимпийски легенди, национални герои и вдъхновяващи спортисти ще блеснат в завладяващите предавания на Еurosport от Олимпийските игри в Париж 2024 по Мax и Еurosport 1 и 2. Технологични иновации, ще помогнат на абонатите на стрийминг платформата Мах да се насладят на всеки момент от Олимпийските игри

 Eurosport, Домът на олимпийските игри в Европа, днес вдига завесата, за да разкрие звездния си състав от световноизвестни експерти, които са ангажирани в отразяването на предстоящите олимпийски игри в Париж през 2024 г. Завръщането на олимпийските игри в Европа за първи път от 12 години насам ще бъде отбелязано с изключителен състав от световно признати спортисти, които ще пренесат олимпийския дух на екрана, за да предадат емоциите си към феновете на Стария континент.

Празнувайки първите си Олимпийски игри като част от Warner Bros. Discovery (WBD), Eurosport ще покаже Олимпийските игри в Париж през 2024 г. на 47 пазара на 19 езика на своите платформи Max и discovery+ с телевизионно покритие по каналите на Eurosport.

Репортажи от сърцето на емблематичните забележителности на Париж, вдъхновяващите места и перфектната картина на Eurosport. Парижкото студио на покрива на WBD House, в допълнение към регионални студиа на Eurosport обещава да предостави най-завладяващите досега олимпийски игри в Max – единственото място, където можете да гледате всеки момент на живо.

668445a64de57

Регионалното едночасово предаване “Bonjour, Paris!” ще се излъчва по Eurosport 2 и ежедневно ще представя ключови моменти, информация и анализи от състезанията и спортистите на Олимпийските игри, като всичко това ще бъде предлагано от известни спортисти и олимпийски медалисти. Премиерата на предаването ще бъде на 24 юли от 14:30 ч., а през целия период на Олимпийските игри то ще се излъчва ежедневно по Евроспорт 2 от 09:00 ч.

За първи път три легенди на българския спорт ще се включат като водещи и анализатори в преките предавания на Евроспорт 2 за Централна и Източна Европа. Това ще са деветкратната шампионка на България по художествена гимнастика и участник в две издания на олимпийските игри – Симона Пейчева, Цветана Пиронкова – първата българка, която достига до полуфинал на Уимбълдън и “Спортист на годината” 2020 и Йордан Йовчев – легенда на спортната гимнастика, носител на четири олимпийски медала. Те ще си партнират с други спортни звезди, за да предоставят на зрителите задълбочен поглед и широк експертен опит в своите дисциплини.

668535fca3bd7

Представяйки несравнимите 3 800 часа на живо, Max и Warner Bros. Discovery са подсилени технологично, за да предоставят видео услуга с най-високо качество навсякъде.
Със стрийминг на живо и без прекъсване на всеки момент, включително всички 329 събития за медали, откриването и церемониите по закриването в HDR и многократен аудиопоток, позволяващ да се избират до 20 езика, потребителите ще могат да създадат свое собствено многоекранно олимпийско преживяване – от домашен зрител до спортист, от, стадиона до улицата. Eurosport също така ще бъде гласът на Игрите с повече от 400 коментатори на своите пазари, за да вдъхнат живот на отразяването чрез най-страстните и задълбочени коментари за събитията.

668535a042c2c

Всички 32 олимпийски спорта ще имат своя собствена специална под-страница (фийд), като потребителите ще могат да добавят конкретни събития към своите списъци за гледане. Чрез бутона „in-play discovery reel“ зрителите ще имат достъп до допълнителни гледни точки и други събития за гледане, а сигналните аларми (поп-ъп) за златни медали в приложението ще информират потребителите за предстоящи незабравими моменти.

За 15 спорта иновативната функция за маркиране на времевата линия ще идентифицира ключови моменти, така че потребителите да могат директно да навигират до този момент във времето за потребителите на уеб и мобилни приложения, което гарантира, че емблематичните спортни моменти ще бъдат достъпно до още повече фенове. А за изживяването “на спокойствие”, редакционно подбрана комбинация от предавания на живо събития, акценти и допълнително съдържание ще бъдат достъпни чрез подстанции (фийдове) на Eurosport 1 и Eurosport 2, чието пълно съдържание също ще бъде налично в стрийминг платформата Мах.

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар