Microsoft показа Xbox Series S

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В края на годината очакваме премиерата на новата игрова конзола Xbox Series X, но успоредно Microsoft подготвят и още един модел – Xbox Series S. Изображение на последната беше споделено в социалните мрежи от официалния профил на Xbox, като заедно с това научихме и цената ѝ – 299 евро. 

Xbox Series S ще бъде най-компактната конзола Xbox до момента, като корпусът ѝ ще бъде с близо 60% по-малък от този на Xbox Series X. 

Screenshot 2020-09-08 at 16.34.33

Изображението разкрива бял цвят за конзолата с голяма черна решетка, вероятно за охлаждането. Дизайнът, освен безидеен, леко клони към този на повечето освежители за въздуха, които стават все по-популярни в българските домове. За щастие ще има опция конзолата да се поставя по различни начини, което освен удобно ще позволява и постигане на по-добра визуална естетика.  

Screenshot 2020-09-08 at 16.34.02

Извън кръга на шегата, Xbox Series S се очаква да дебютира на 10 ноември заедно с Xbox Series X, като цените им ще са съответно 299 евро и 499 евро (според слуховете за X).

Screenshot 2020-09-08 at 16.34.12

По-компактният модел ще позволява само игра на дигитални заглавия, тъй като няма да има гнездо за диск. Освен това ще поддържа премащабиране на игри до 4K резолюция и до 1440p гейминг при 120 к/с. Повече подробности вижте във видеото, което се появи предпремиерно в Twitter от профила WalkingCat (@_h0x0d_).

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар