Miss Universe: Ето коя е победителката – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Р’Бони Габриел, моден дизайнер, модел и инструктор по шиене от Тексас, която според служители на състезанието е първата американка от филипински произход, спечелила Мис САЩ, беше коронясана за Мис Вселена в събота вечер.

Габриел затвори очи и стисна ръце с подгласничката Мис Венецуела, Аманда Дудамел, в момента на драматичното разкриване на победителката, след което засия след обявяването на името ѝ.Разнесе се звучна музика и й бе връчен букет цветя, увенчан с тиара на сцената на 71-ия конкурс „Мис Вселена“, проведен в Ню Орлиънс.


Втора подгласничка беше Мис Доминиканска република Андреина Мартинез.

Във въпросите и отговорите на последния етап от състезанието за трите финалистки, Габриел беше попитана как би работила, за да докаже, че Мис Вселена е „прогресивна организация“, ако спечели.

„Бих го използвала, за да бъда трансформационен лидер“, отговори тя, цитирайки работата си, използваща рециклирани материали в своя моден дизайн и преподавайки шиене на оцелели от трафик на хора и домашно насилие.

„Толкова е важно да инвестирате в другите, да инвестирате в нашата общност и да използвате уникалния си талант, за да направим разликата“, продължи Габриел. „Всички имаме нещо специално и когато засадим тези семена в други хора в живота си, ние ги трансформираме и използваме това като средство за промяна.“

България беше представена от красивата Кристина Пламенова, която представи страната с невероятни тоалети

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар