Motorola Edge X може да е следващият флагман на компанията

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди няколко дни чухме, че Motorola ще бъде сред първите компании с нов топмодел, използващ очаквания до няколко седмици чипсет Snapdragon 898 на Qualcomm. Сега в мрежата се появи информация за смартфона Edge X, който може да е тъкмо това устройство. 

Тийзър постер за Edge X беше споделен от представител на компанията в китайската социална мрежа Weibo. Не се посочват никакви спецификации нито знаем как ще изглежда устройството, така че всичко засега е само спекулации.

Възможно е този смартфон да бъде показан само в Китай, а на по-късен етап, например в началото на 2022 г., да дойде и в Европа и може би под друго име. Например Motorola Edge 30 Pro, който да унаследи Edge 20 Pro. 

Очаква се Qualcomm да представи новия си премиум чипсет Snapdragon 898 в края на ноември, а след това се говори, че ще видим премиери на смартфони с него от Xiaomi и Motorola. И докато при Xiaomi е почти сигурно, че това ще бъде Xiaomi 12 за Китай, при Motorola най-вероятно става въпрос за по-горния модел Edge X, също само за Китай. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар