Motorola RAZR 2 изглежда ще има значително по-голям дисплей

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди няколко дни излезе за първи път информация, че по-късно тази година Lenovo ще представи второ поколение на смартфона си със сгъваем дисплей Motorola RAZR. Днес анализаторът Рос Янг сподели в Twitter и някои детайли за устройството…

Motorola RAZR 2, както условно наричаме смартфона, би трябвало да се появи през септември. Устройството ще разполага със значително по-голям диагонал на вътрешния сгъваем дисплей, твърди Янг, като размерът му ще се увеличи от 6.2″ на 6.7″. Интересното е, че 6.7″ е диагоналът и на конкурентния модел със сгъваем дисплей Samsung Galaxy Z Flip. 

Източникът посочва още, че Motorola RAZR 2 ще предложи и по-голям външен дисплей, независимо че той е със съвсем прилични размери и при първия RAZR. Това подсказва, че компанията ще добавя нови функции към него и вероятно повече екстри ще могат да се контролират през него. 

Screenshot 2020-06-03 at 18.10.43

На този етап това е всичко, което знаем за устройството. Ще бъде интересно дали Motorola ще направи сериозни промени по камерата и конфигурацията и дали те ще му отредят място във високия клас, а не в средния, където попада RAZR от 2019-а.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар