Mr.Beast счупи рекорда за най-много абонати в YouTube

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Джеймс Стивън Доналдсон, или както всички го познаваме – Mr.Beast вече води класацията на YouTube за всички времена с над 272 000 000 абоната. Тези исторически цифри не включват другите 4 канала на влогъра, които имат средно по 36 000 000 абоната всеки.

Ексцентричният създател на видеосъдържание Mr.Beast вече може да се похвали с най-престижната титла в историята на YouTube – тази за най-много абонати. По-рано тази седмица влогърът надмина досегашния носител на короната T-Series, който специализира в музикално съдържание насочено за индийския пазар.

Популярността на неговите канали претърпя огромен връх през последните години, основно заради откачените и забавни предизвикателства, които той и приятелите му правят, за да забавляват аудиторията си, поставяйки и огромни суми пари на масата за всеки победител.

Освен със забавното си съдържание обаче, Mr.Beast е известен и със своите благотворителни кампании, чрез които е помогнал за подобряването на живота на десетки хиляди души както в Северна Америка, така и по света.

Предишният крал на най-мощната видео платформа в света, PewDiePie, който проведе неуспешна кампания за своята собствена победа над T-Series остава далеч назад със скромните 110 000 000 абоната.

Извън заниманията си в YouTube, любимецът на младите подписа споразумение с Amazon Studios на стойност $100 000 000, свързано с направата на филмово и телевизионно съдържание, а марката му шоколади Feastables е сред най-популярните и бързо развиващи се брандове за сладки изделия в САЩ.

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар