Nothing пусна бета версия на лаунчера си

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като по-рано тази година компанията на Карл Пей Nothing официално потвърди, че ще представи първия си смартфон Nothing Phone 1 през лятото, сега вече можем да изпробваме бета версията на неговия лаунчер. Приложението е достъпно в Google Play, но може да се инсталира на ограничен брой модели – сериите Galaxy S21 и S22 на Samsung и Google Pixel 5 и по-нови модели. Компанията обещава скоро да има поддръжка и за телефони с марката OnePlus.

Nothing Launcher изглежда доста стандартно – има четири икони в дока, уиджет на търсачката на Google и големи икони и папки, които потребителите могат да създават със задържане на пръст върху избрано приложение.От компанията вече обявиха, че няма да предлагат дублиращи се приложения и ще използват тези на Google. Това се вижда и от скрийншотите на лаунчера тук. 


nothing launcher beta

Всъщност има много малко неща, които можете да промените в тази първа бета версия на лаунчера. Можете да изберете новите приложения автоматично да се добавят на началния екран и да включвате и изключвате уведомленията върху иконите им. Секцията с приложеня също е много изчистена и съвсем стандартна – с мек сив фон и икони с черни етикети. В горната й част има поле за търсене, от което обаче можете да намерите само приложения.

Nothing Launcher предлага няколко интересни уиджета, сред които аналогов часовник, дигитален часовник и уиджет с прогнозата за времето. Всеки от тях следва познатия за бранда точков дизайн.

Като цяло лаунчерът е доста семпъл, но трябва да имаме предвид, че това все пак е бета версия, която би трябвало да се подобри с времето, а може би ще има повече функции, когато е инсталирана на Nothing Phone 1.

Линк към лаунчера: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nothing.launcher

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар