Nothing са поканили потребителите да се включат в създаването на специална версия на смартфона Phone (2a)

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Nothing обяви старта на проекта The Community Edition – програма, която кани общността на потребителите на устройствата на компанията да участва в създаването на специална версия на смартфона Phone (2a). Тази “първа по рода си инициатива за съвместно създаване” ще продължи шест месеца и ще бъде разделена на няколко етапа.

Компанията кани общността да участва в проектирането на специалната версия на смартфона, тапета, опаковката и маркетинга. Авторите на идеите, които са признати за най-добри чрез гласуване, ще имат възможност да работят директно с екипа за разработка на Nothing, за да реализират идеите си. Проектът Community Edition ще започне на 26 март, когато всеки ще може да остави идеите си за дизайна на устройството на уебсайта на компанията. Победителят в етапа ще работи директно с базирания в Лондон екип по промишлен дизайн на Nothing.

Вторият етап ще започне през май и ще бъде посветен на дизайна на тапети за специална версия на смартфона. Печелившата колекция от тапети ще бъде предварително инсталирана на устройството към момента на пускането му в продажба. През юни започнат да приемат идеи за опаковки за Nothing (2a), а последният етап ще започне през юли и ще бъде изцяло посветен на маркетинга. За да участвате във финалния етап, трябва да измислите и изпратите креативни маркетингови предложения за Phone (2a). Четиримата победители ще бъдат поканени в Лондон за представянето на смартфона.

Основателят на Nothing Карл Пей изрази убеждението си, че размиването на границите между компанията и общността е добра идея. Той също така не изключи, че в бъдеще потребителите ще могат да правят промени в кода на Nothing OS или да участват в създаването на други продукти на компанията.


Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар