Nothing Phone (1) скоро ще получи бета версия на Android 13

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Nothing вече обяви, че няма да бърза с ъпдейта до Android 13 и финална негова версия за Nothing Phone (1) може да се очаква едва в началото на 2023 г. Въпреки това шефът на компанията Карл Пей пусна тийзър в Twitter, с който подсказва, че скоро може да се появи бета версия на софтуера. 

Карл Пей пусна в социалната мрежа скрийншот от Nothing Phone (1), който показва страницата About Phone и разкрива, че бройката върви под Android 13 и Nothing OS 1.5.0.Няма пояснение към скрийншота, но в коментарите под него Пей обяви, че програма за бета тестове се задава „скоро“. Тя трябва да стартира в следващите седмици, преди края на годината, а финалният ъпдейт е планиран за началото на 2023 г.


Nothing Phone (1)

Цялото това мотаене на актуализацията е странно, имайки предвид, че един от акцентите при Nothing Phone (1) е почти чистият Android, с който идва апаратът. Съответно това не би изисквало твърде сериозни усилия за напасване на всяка следваща версия към интерфейса на компанията, но това изглежда не е така или просто Nothing нямат ресурса да се справят с обновлението по-бързо. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар