Nothing Phone (3) няма да излезе през 2024 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Nothing Phone (3) изглежда няма да се появи през 2024 г., както вероятно повечето феновете са очаквали. Вместо това компанията ще продължи да разчита на модела си от среден клас Phone (2a) и на миналогодишния Phone (2), а сериозният ъпгрейд се задава догодина и то с подкрепата на AI. 

Новината дойде от официалния профил на шефа на компанията Карл Пей в X. Във видео там той разказва, че компанията му вече два месеца работи по по-сериозна интеграция на AI в смартфоните, тъй като вярва, че в близко бъдеще това ще е устройството, през което ще имаме достъп до напредналия изкуствен интелект, по който всички днес са полудели. 

Screenshot 2024-06-05 at 21.02.33

Карл Пей дори показа някакви наченки на AI в тяхно устройство. Това включваше персонализиран начален екран, който може автоматично да вади полезна контекстуална информация – например QR код преди полет, а също и нещо като AI личен асистент, който може да промени гласа и тона си спрямо предпочитанията на потребителя. 

По-съществената информация от видеото е, че Nothing изглежда няма да представи новия си флагман Phone (3) през настоящата година. Вместо това планира премиерата му за 2025 г., когато първо с него ще представи и вече завършените, надявам се, AI функционалности. 

Screenshot 2024-06-05 at 21.03.10

По-рано тази година компанията вече пусна смартфона Phone (2a), който е позициониран в средния клас, а успоредно с него продава и Phone (2) – флагмана си от миналата година. 

Не е изключено обаче в близките месеци все пак да видим нов смартфон от лондонския стартъп, само че под новата им марка CMF. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар