Nvidia обяви презентацията на Дженсън Хуанг ден преди началото на Computex 2024

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Графикът на ключовите изказвания на ежегодното търговско изложение Computex 2024 е много сгъстен. Вече са обявени няколко важни ключови речи, включително тези на AMD, Intel и Qualcomm, които се очаква да се фокусират върху важни нови продукти. Сега стана ясно, че Nvidia също ще направи ключова реч, но ще го направи още преди началото на Computex.

Главният изпълнителен директор на Nvidia Дженсън Хуанг ще изнесе ключова лекция на 2 юни в спортния център на Националния тайвански университет. Речта ще започне в 19:00 ч. местно време. Очаква се, че по време на речта си той ще говори за изкуствения интелект и неговото въздействие върху индустрията, така че е малко вероятно темата за новите графични ускорители GeForce да бъде засегната. Речта на главния изпълнителен директор на Nvidia ще бъде безплатна за посещение и ще се предава онлайн.

Докладът на Nvidia не е част от основните събития, планирани в рамките на Computex. На официалния уебсайт на Computex речта на Хуанг не е отбелязана като официална и не се споменава тайванското събитие. Що се отнася до самия Computex, главният изпълнителен директор на AMD Лиза Су ще направи откриващата презентация на 3 юни. В същия ден главният изпълнителен директор на Qualcomm Кристиано Амон ще вземе думата. На следващия ден ще говори главният изпълнителен директор на Intel Пат Гелсингер. Обявени са и изказванията на изпълнителните директори на MediaTek, SuperMicro, NXP и Delta GD.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар