OLED телевизорите BRAVIA A1 на Sony вече са на българския пазар на цени от 7999 лв. за 55″

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През 2017-а Sony премина към OLED технологията за смарттелевизорите си от най-висок клас и моделите от серията BRAVIA A1 вече са на българския пазар. Тук 4k HDR телевизорите се предлагат във вариант с 55- и 65-инчов диагонал.

Вече съм ви разказвал за BRAVIA A1, затова само ще припомня, че става въпрос за висок клас OLED телевизори с 4K резолюция и способност да визуализират HDR съдържание благодарение на новия X1 Extreme процесор на Sony. 

BRAVIA A1

Интересна е и звуковата технология Acoustic Surface, която чрез говорителите от двете рамена на гърба на телевизора превръща целия екран в тонколона и той вибрира невидимо със звука. 

BRAVIA A1

Дизайнът също е акцент при A1 и вместо на странични колони, както в предишните години, Sony са заложили на изцяло гладка предна повърхност, която е и единственото видимо за зрителя отпред. Телевизорите от новата BRAVIA A1 серия изглеждат сякаш нямат стойка. 

Идва и най-тежката част – цената. 55-инчовият модел струва 8000 лв., а този с 65-инчов диагонал – 11000 лв. 

А ако холът и портфейлът ви го позволяват – през есента Sony подготвя и трети модел от серията BRAVIA A1, който ще има 77-инчов диагонал. Сумата тук все още не е обявена. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар