One UI 6 ще бъде последният голям ъпдейт за Samsung Galaxy A52

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Излезлият наскоро One UI 6.1 ще изиграе ролята на лебедова песен за изключително успешната серия модели от среден клас на корейския гигант.

Всички хубави неща си имат своя логичен край, включително и основната софтуерна поддръжка на смартфоните от серията от среден клас на Samsung – A52. Тя бе сред последните серии смартфони на компанията, на които бяха обещани три големи ъпдейта на операционната система, приключили с пристигането на One UI 6.1.

Това обаче не означава край на цялостната поддръжка на устройствата. Те ще продължат да получават ъпдейти по сигурноста поне още една година както следва: на всеки три месеца за Galaxy A52 и A52 5G и всеки месец за Galaxy A52s.

71d-1U4LvZL. AC UF10001000 QL80

От 2022 г. насам от Samsung надградиха значително бъдещата софтуерна поддръжка на своите устройства, като смартфоните от среден клас на компанията вече ще имат гарантирани цели 4 големи ъпдейта на операционната си система.

Ако си търсите нов модел телефон от среден клас, гледайте нашият предварителен поглед и впечатления за най-новия наследник на A52 – А55 в приложеното видео:

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар