OnePlus ще осигурява 3 години ъпдейти на Android версията за флагманите си

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Със съобщение в официалния си форум OnePlus обяви, че въвежда някои промени в политиката си за софтуерните ъпдейти и това ще означава гарантирани 3 големи ъпдейта на Android версията за флагманите им. Тези устройства ще получават и 4 години актуализации по сигурността. 

От компанията обявиха, че флагман сериите, включително T и R, от OnePlus 8 насам ще могат да разчитат на 3 ъпдейта до големи версии на Android, както и на 4 години ъпдейти по сигурността. Тази новина касае моделите OnePlus 9 Pro, OnePlus 9, OnePlus 9R, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 и OnePlus 8T. 

Серията Nord и Nord CE ще могат да очакват ъпдейти до 2 големи версии на Android и 3 години ъпдейти по сигурността. Това включва оригиналния OnePlus Nord и новия OnePlus Nord CE 5G. 

Накрая са моделите от най-нисък клас OnePlus Nord N, чиито собственици ще получат само 1 голям ъпдейт на Android, но пък 3 години ъпдейти по сигурността. 

Информацията беше придружена от новината, че кодовата база на използвания от OnePlus интерфейс OxygenOS и на ColorOS, с който идват смартфоните Oppo, ще бъдат слети. Това щяло да позволи по-висока ефективност и стандартизиране на софтуерното изживяване при всички модели, но промяна няма да се забележи от потребителите.

Припомням ви, че OnePlus и Oppo са част от една голяма група на BBK Electronics, като наскоро се чу, че OnePlus ще стане подбранд на Oppo, макар че ще продължи да действа като самостоятелна компания. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар