OnePlus 10 Pro може да не предложи сериозен ъпгрейд в оптичния зуум

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди дни се появиха първи изображения, които разкриват как би могъл да изглежда следващият топмодел на OnePlus – OnePlus 10 Pro. От тях се вижда, че камерата ще бъде сериозен акцент от дизайна на апарата, като върху плочката й отново ще грее логото на Hasselblad. Оказва се обаче, че не се очакват сериозни промени по оптичното приближение. 

OnePlus няма да предложи ъпгрейд в оптичния зуум при OnePlus 10 Pro, твърди популярният в социалната мрежа Weibo профил Digital Chat Station. Според него смартфонът няма да има перископна система и може отново да позволява максимум 3.3х оптичен и максимум 30х цифров зуум. 

От камерата на OnePlus 10 Pro обаче очакваме други подобрения, макар и на този етап те да не са съвсем ясни. Компанията обаче сключи дългосрочно партньорство с Hasselblad в началото на 2021 г., което започна с OnePlus 9 и което се очаква да бъде доразвито през годините. 

Иначе за самия телефон се очаква да използва най-новия чипсет от висок клас на Qualcomm, засега Snapdragon 898, солидна батерия с бързо зареждане и около 6.7″ двойноизвит AMOLED екран.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар