OnePlus 6 ще има метална рамка и стъклен гръб, обяви шефът на компанията

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Главният изпълнителен директор на OnePlus Пит Лау за пореден път се появи с нова тема във форумите на компания си, за да разкрие още детайли за необявения смартфон OnePlus 6. Този път Лау засегна дизайна на бъдещия си флагман, който изглежда ще се базира на познатата комбинация от метал и стъкло. 

След като наскоро получихме официално потвърждение, че OnePlus 6 ще има екран с ноч в горната си част, напомнящ този при iPhone X, но вероятно в по-малък размер, сега беше обявено, че апаратът ще се базира на метална рамка и стъклен гръб. 

Комбинацията е позната от повечето актуални смартфони, което включва предложенията на Apple, Samsung, Sony, Huawei и други. 

OnePlus 6

В изчерпателния си коментар Лау се опитва да аргументира решението си да замени изцяло металния корпус с такъв от метал и стъкло. Той засяга по-скоро естетическата страна на нещата и посочва, че ще бъде приложено и 5-слойно нанопокритие, което щяло да придаде повече дълбочина на стъкления гръб. 

Не се засяга обаче темата за безжичното зареждане, каквото OnePlus все още не предлагат при устройствата си. Е, това стъкло дава капка надежда за прибавянето на тази екстра.

Целия пост можете да прочетете тук. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар