OnePlus 8T ще поддържа 65 W бързо зареждане (58% заряд за 15 минути)

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

OnePlus 8T ще бъде официално представен на 14 октомври, но китайската компания вече започна да разкрива някои от характеристиките му. След като вече научихме, че смартфонът ще има 120 Hz опресняване на дисплея, днес стана ясно, че ще поддържа и супербързо 65 W зареждане. 

Новото бързо зареждане ще се нарича Warp Charge 65 и дебютира тъкмо при този модел. С него производителят обещава един ден време на ползване (близо 58% заряд) срещу 15 минути на зарядното или 100% за 39 минути. 

Интересното е, че батерията на OnePlus 8T ще бъде с капацитет 4500 mAh, но ще бъде двойна. Това ѝ разделяне на две части ще позволява супербързото зареждане, обяснява производителят. 

И понеже по-бързо зареждане означава и повече топлина, от OnePlus са оборудвали смартфона си с 12 температурни сензора и с нова система за отвеждане на топлината, така че да няма прегряване при зареждане. 

Зарядното към OnePlus 8T ще се нарича OnePlus Warp Charge 65 Power Adapter. То ще има два USB Type-C края и ще поддържа 45 W PD, което ще позволи с него да се зареждат и други устройства, включително лаптопи. 

OnePlus 8T

Други подробности за OnePlus 8T, които производителят разкри по-рано, касаят дисплея му. Той ще предлага Full HD+ резолюция, ще бъде плосък и ще има 120 Hz опреснителна честота. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар